уторак, 30. мај 2017.

Сребро за Милована Милића

Пише: Николина Ћурић, Соња Голо

ШГ: Колико дуго се бавиш џију-џицом?
Милован: Овим спортом бавим се осам година.
ШГ: Како си изабрао баш овај спорт?
Милован: На то ме је навела љубав према спорту уопште, али су ме увијек привлачиле борилачке вјештине јер сам, морам признати, увијек био несташан.
ШГ: Са колико година си учествовао на свом првом такмичењу и да ли си освојио неку награду?
Милован: Са девет година сам учествовао на првом такмичењу. То је било 2010. године у Брчком. Тада сам освојио бронзану медаљу.Иако сам освојио треће мјесто био сам јако задовољан и поносан јер је то била моја прва медаља.
ШГ: Које своје такмичење сматраш најзначајнијим?
Милован: Наравно, то је било Свјетско првенство у Атини, у марту ове године. Остао сам у Атини 6 дана, а такмичење се одвијало током прва три дана. Остала три дана сам провео обилазећи Атину и у дружењу са осталим такмичарима.
ШГ: С обзиром да си освојио друго мјесто, какви су ти утисци са тог такмичења?
Милован: С обзиром да сам се дуго припремао очекивао сам да ћу бити конкуренција осталим такмичарима, али нисам очекивао овако добар резултат па је осјећај био изванредан.
ШГ: Како усклађујеш школске и спортске обавезе?
Милован: Свакако да је доста напорно. Покушавао сам да ускладим све обавезе. С обзиром да сам имао четири до пет тренинга седмично школа је мало испаштала.
ШГ: Да ли си задовољан својим досадашњим успјехом и да ли ћеш наставити да се бавиш овим спортом?
Милован: Задовољан сам успјехом, наравно, и наставићу да се бавим овим спортом и настојаћу да постигнем што боље резултате. За сада правим малу паузу са такмичењима.







Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Printfriendly